J.A. Slagter
H. Slagter

Onze kosters de heer J.A. Slagter en mevrouw H. Slagter-Mooiweer zorgen voor het dagelijkse beheer van ons kerkgebouw. In de eerste plaats houdt dat in dat zij de kerkzaal gereedmaken voor de zondagse eredienst. Na de ochtenddienst verzorgen zij het koffiedrinken. Daarnaast staan zij indien nodig ook bij doordeweekse activiteiten klaar en houden zij de kerkzaal en verschillende ruimtes in ‘Ons gebouw’ schoon. Wil iemand iets weten of vragen, dan klampt men al gauw de kosters aan. Ook voor de huur van ons kerkgebouw kunt u bij onze kosters terecht. De heer J.A. Slagter en mevrouw H. Slagter-Mooiweer zeggen over hun taak als koster:

“Wij zijn nu koster sinds het voorjaar van 2010. We voeren onze taak met veel plezier uit en proberen een goede gastheer en gastvrouw te zijn.”

* Omdat de kosters per 1-1-2024 stoppen met hun werkzaamheden kunt u ook contact opnemen Commissie van Beheer of Gerben van den Berg. U kunt hem bereiken door een e-mail te sturen of te bellen / bericht te sturen naar telefoonnummer 06 53626002