Predikant vacant

Sinds 1 juli 2023 is onze gemeente vacant.

Heeft u vragen? Of heeft u behoefte aan een gesprek? U kunt contact opnemen met een van de ambtsdragers of de scriba.

Voor alles waarvan u vindt dat het belangrijk is om voor te bidden kunt u een ambtsdrager voorbede aanvragen. Het mag dus heel persoonlijk zijn, maar ook voor dingen die spelen in de kerk of samenleving, wereldwijd.

Scriba Vacant

 

Vanaf 1 januari 2024 is de functie voor Scriba vacant. Functies zijn momenteel verdeeld onder de gemeenteleden.

De scriba is adviserend lid van moderamen en kerkenraad en heeft in die zin geen stemrecht, maar wel de vrijheid om mee te praten en zijn/haar mening te ventileren. Zij verzorgen onder andere de notulen, de gemeentegids, verzorgen de inkomende en uitgaande post, het kerkelijk bureau en verder alle administratieve werkzaamheden die horen bij een secretariaat.

U kunt contact opnemen met onze scriba door een e-mail te sturen naar scriba@hogewalkerk-steenwijk.nl.

Post voor NGK Steenwijk kunt u versturen naar het volgende adres:

Buitengracht 3
8332 GD Steenwijk

 

Rita en Koos-Jan  hebben een aantal jaar de functie van scriba vervuld en zeggen over hun rol als scriba:

“Het is mooi om vanuit deze rol een bijdrage te mogen leveren aan het functioneren van de kerkelijke organisatie en breed betrokken te zijn bij wat er in de kerk gebeurt .”

 

Kosters Arjan en Janita

Onze kosters zijn Arjan en Janita Last. Zij zorgen voor het dagelijkse beheer van ons kerkgebouw. In de eerste plaats houdt dat in dat zij de kerkzaal gereedmaken voor de zondagse eredienst. Na de ochtenddienst verzorgen zij het koffiedrinken. Daarnaast staan zij indien nodig ook bij doordeweekse activiteiten klaar en houden zij de kerkzaal en verschillende ruimtes in ‘Ons gebouw’ schoon. Ook voor de huur van ons kerkgebouw kunt u bij onze kosters terecht.

De kosters zijn te bereiken op telefoonnummer 0643569663 of stuur een e-mail

Penningmeester Kees Bus

De financiële zaken van onze gemeente worden beheerd door onze penningmeester Kees Bus. U kunt onder andere bij hem collectemunten kopen. U kunt contact met hem opnemen door een e-mail te sturen of te bellen naar telefoonnummer 06-44058693.

Webbeheerder Aart van Veen

De beheerder van deze website is Aart van Veen. Als webbeheerder wordt hij ondersteund door een aantal enthousiaste gemeenteleden waarop hij een beroep kan doen om de site zo goed mogelijk te onderhouden. Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen over deze website kunt u een e-mail sturen naar Aart van Veen.

Menu