Elke dinsdag is er van 10 tot 12 inloop in “Naast”. Elke keer is het weer een feestje mensen zijn blij om elkaar te ontmoeten. Er komen elke keer ongeveer 14 mensen op een ochtend, jong en oud, veelkleurig, veel mensen die alleen zijn. We hebben mooie gesprekken met elkaar.


We beginnen met gebed en bidden soms met mensen die het moeilijk hebben.
We lezen af en toe wat moois over God voor afgelopen weken praten we over wat Goede vrijdag en Pasen voor ons betekent. Vier gasten hebben ondertussen de Alpha gevolgd.
Dat heeft hun verder geholpen in hun geloof, enthousiast gemaakt, of ze hebben zo mogen ontdekken wat het christelijk geloof in houdt. Door de Alpha komen er ook weer nieuwe mensen bij de inloop, dat is ook een mooie wisselwerking. We zijn heel dankbaar voor de mooie plek.


We zijn ook op zoek naar meer vrijwilligers, zodat we de gasten meer aandacht kunnen geven en meer tijd voor hun hebben. Heb je tijd om een keer te komen kijken, tijd voor een praatje?. Ze vinden het zo gezellig. In een half uurtje maak je al veel mensen blij. Wil je vrijwilliger worden of wil je een keer iets voor ons bakken? Neem dan contact op met Marijke via onderstaande gegevens.


De stichting Verre Vrienden/de koning is volledig afhankelijk van donaties en giften. Zonder deze inkomsten bron kunnen we dit werk niet doen. We hebben nog financiële middelen voor 1 jaar.
Zou u ons periodiek willen steunen of met een gift? U kunt dit overmaken naar:
Stichting Verre Vrienden
Onder vermelding de koning
Bank Nr: NL 04 RABO 0145 7470 42

Al het werk wordt gedaan door vrijwilligers en we hebben geen betaalde krachten, de stichting heeft een ANBI status (aftrekbaar van de belasting)


Heeft u vragen over de stichting of wilt u meer weten dan kunt ons bellen of mailen
Harry Bruins : harry.bruins@papyrus.com tel: 06 20 36 17 33
Marijke Bos : marijkebos86@hotmail.com tel 06 45 08 75 57